Szolgáltatásaink biztosítása érdekében testreszabott hirdetéseket, valamint a megtekintések analizálására sütiket alkalmazunk. A weboldal használatával Ön egyetért ezekkel a felhasználási feltételekkel.. További információk

Widgetek weboldalán vendégei számára

A widgeteknek köszönhetően, nem csupán az értékelésekről büszkélkedhet a RESTU.hu oldalon, hanem a gyors asztalfoglalás lehetőségét, valamint az aktuális menü / napi menü megtekintését nyújthatja, így nyerve időt vendégeinek. A widgeteket úgy állíthatja be, ahogy azt elképzeli.

Widget foglalás

Sok időt tölt az emailekkel az online formanyomtatványok miatt? Felejtse ezt el és szenteljen több időt vendégeire. A Restu rendelkezik egy testreszabott, létező éttermek által tesztelt foglalási űrlappal, mely mindezt elvégzi Önnek. A foglalási widgetünket olyan éttermek használják, mint a Potrefená Husa, Kolkovna vagy az Aromi.

Érdekel

Napi menü widget

Bőséges az ebéd menü kínálat a környékén? Jutasa el további vendégek seregének menüjét a saját otthonukba. Az ebéd menü widget automatikusan ismerteti menüjét a weboldalon és a Facebookon, mindezt csupán egy RESTU felületről, anélkül, hogy minden alkalommal újra kellene beilleszteni a menüt.

Érdekel

Értékelés Widget

Engedje, hogy vendégei járjanak el az Ön érdekében. A legjobb reklám saját vendégei ajánlásából eredhet. Alkalmazza a véleményüket tartalmazó widgetet a weboldalán vagy Facebook oldalán és tegyen szert további vendégekre.

  • A vendégek 90%-a elolvassa a véleményeket, látogatásukat megelőzően
  • A vendégek 88%-a úgy véli, hogy vélemények felérnek személyes véleménynyilvánítással.
  • A vendégek 72%-a dönt úgy, hogy csak akkor megy az étterem, ha az rendelkezik pozitív értékelésekkel
Érdekel

Egyéb widgetek

Nem talált widgetet, vagy más lehetőséget szeretne? Itt további érdekes widgeteket találhat, amik weboldalának „csinosításával” segítik kitűnni a tömegből.

Érdekel

Próbáljon ki bennünket ingyen

Választott már szolgáltatásainkból? Akkor semmi nem akadályozhatja meg, hogy optimális bemutatásainkból válasszon. Kezdje kiaknázni a Pro.RESTU nyújtotta lehetőségeket és ezáltal vállalkozásának egy új korszakát.

Válassza ki az ideális csomagot