A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Widgetek weboldalán vendégei számára

A widgeteknek köszönhetően, nem csupán az értékelésekről büszkélkedhet a RESTU.hu oldalon, hanem a gyors asztalfoglalás lehetőségét, valamint az aktuális menü / napi menü megtekintését nyújthatja, így nyerve időt vendégeinek. A widgeteket úgy állíthatja be, ahogy azt elképzeli.

Widget foglalás

Sok időt tölt az emailekkel az online formanyomtatványok miatt? Felejtse ezt el és szenteljen több időt vendégeire. A Restu rendelkezik egy testreszabott, létező éttermek által tesztelt foglalási űrlappal, mely mindezt elvégzi Önnek. A foglalási widgetünket olyan éttermek használják, mint a Stand étterem, Spoon the Boat, Japanika, Kiosk és a Trattoria Pomo D’oro.

Érdekel
Widget foglalás

Napi menü widget

Remek ebéd menüt kínál a környékén? Tudassa ezt a legegyszerűbb módon a vendégeivel. Az ebéd menü widget automatikusan ismerteti menüjét a weboldalon és a Facebookon, mindezt csupán egy RESTU felületről, anélkül, hogy minden alkalommal újra kellene beilleszteni a menüt.

Érdekel
Napi menü widget
Értékelés Widget

Értékelés Widget

Engedje, hogy vendégei járjanak el az Ön érdekében. A legjobb reklám saját vendégei ajánlásából eredhet. Alkalmazza a véleményüket tartalmazó widgetet a weboldalán vagy Facebook oldalán és tegyen szert további vendégekre.

  • A vendégek 90%-a elolvassa a véleményeket, látogatásukat megelőzően
  • A vendégek 88%-a úgy véli, hogy vélemények felérnek személyes véleménynyilvánítással
  • A vendégek 72%-a dönt úgy, hogy csak akkor látogatja meg az éttermet, ha az csak pozitív értékelésekkel rendelkezik
Érdekel

Egyéb widgetek

Nem talált widgetet, vagy más lehetőséget szeretne? Itt további érdekes widgeteket találhat, amik weboldalának „csinosításával” segítik kitűnni a tömegből.

Érdekel
  • Widget - Értékelések száma
  • Widget - RESTU ajánlása
  • Widget - Asztalfoglalás

Próbáljon ki bennünket

Választott már szolgáltatásainkból? Kezdje kiaknázni a Pro.RESTU nyújtotta lehetőségeket és ezáltal emelje vállalkozását a következő szintre.

Válassza ki az ideális csomagot