A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Table management

Nincs többé áthúzott napló! Egyszerű foglalás-kezelés számítógépen és táblagépen egyaránt – ez az elektronikus Restu.hu foglalási napló. Milyen előnyökre tehet szert?

 • Online asztalfoglalás
 • Egyszerű ültetés
 • Jegyzet az asztalfoglaláshoz
 • Online asztalfoglalás

  Szeretne étterme asztalfoglalásairól komplett áttekintést fenntartani? Velünk ez nem probléma!

 • Egyszerű ültetés

  Az újonnan érkezett vendégeket könnyedén és gyorsan leültetetheti, így azonnal átlátja étterme aktuális befogadóképességéről.

 • Jegyzet az asztalfoglaláshoz

  A foglalásonkénti egyedi megjegyzések felbecsülhetetlen segítséget nyújthatnak. Minden asztalfoglaláshoz visszatérhet utólag és tovább dolgozhat azokkal.

Foglalás arhiválása

Minden foglalás mentésre kerül. Ennek köszönhetően egy adott foglalás esetén a jövőben is lehetséges az asztal kapacitását, elrendezését vagy a maximum vendégek számát módosítani. És ez még nem minden!

Foglalás arhiválása

Az egyedi asztalfoglalásoknál megadott jegyzetek felbecsülhetetlenek. Utólag, vissza lehet keresni, hogy mennyi vendéget sikerült leültetni egy adott hónapban és ezáltal étterme forgalmának áttekintéséhez juthat.

Valós idejű blokkolás

Nincs többé elégedetlen vendég! Adja tudtukra egy kattintással, hogy az étteremben már teltház van! Pusztán az online asztalfoglalás blokkolását kell beállítani, így a Restu felhasználókkal azonnal tudatja, hogy éttermében teltház van.

Valós idejű blokkolás
Archivált vendégek

Archivált vendégek

Vegetáriánus vagy allergiás a vendég? Legyen egy lépéssel előbbre és lepje meg vendégeit, hogy egyedi bánásmódban részesítse őket. Nem pusztán asztalfoglalásokhoz, de a vendégekhez is tud megjegyzést elmenteni. Ezáltal legközelebb tudni fogja, mi volt a vendég örömére és mi az, amire figyelnie kell.

Internet kapcsolat nélkül is működik az Elektronikus foglalási könyv

Megtörtén már, hogy elszállt az internet és hirtelen elvesztette az ültetett vendégek sorát? Ez már nem jelenthet gondot. Az ERB internet nélkül is működik. Offline üzemmódban az ERB a vendégek és asztalfoglalások áttekintését lehetővé teszi az elmentett jegyzettekkel együtt.

Internet kapcsolat nélkül is működik az Elektronikus foglalási könyv

Elégedett éttermem

Több száz étterem használja jelenleg a Restu foglalási rendszerét, csatlakozzon Ön is!

Helyezzük el vendégeit együtt

Az étterem regisztrálása

Minimum hardware követelmény

Minimum hardware követelmény az ERB működéséhez + telepítéséhez - Felbontás: 1920 x 1080, RAM: 2GB, Böngésző (legutóbbi verziók): Chrome, Safari, Firefox.

Minimum hardware követelmény az ERB működéséhez - Felbontás: 1920 x 1080, RAM: 1GB, Böngésző (legutóbbi verziók): Chrome, Safari, Firefox.