Szolgáltatásaink biztosítása érdekében testreszabott hirdetéseket, valamint a megtekintések analizálására sütiket alkalmazunk. A weboldal használatával Ön egyetért ezekkel a felhasználási feltételekkel.. További információk

RESTU-nak köszönhetően, több vendége lesz és ezáltal forgalmát növelni fogjuk a maximumra

A Pro.RESTU egy eszköz új vendégek eléréséhez. Minél többet használja, annál több vendég érkezik éttermébe. Ezenfelül, valós vendégek értékes véleményéhez fog jutni, mely a legjobb reklám.

Étterme promócionálása

Frissítse RESTU profilját, érdekes rendezvények hozzáadásával vagy egyedi kedvezmények felajánlásával és bevételének növekedését tapasztalhatja.

Az online foglalási rendszerrel Ön napi 24 órában nyitva lehet

S online rezervacemi máte otevřeno 24 hodin denně

Szerezze meg valós vendégek véleményét és gyűjtsön értékes kapcsolatokat

A Pro.RESTU-nak köszönhetően egy halom hiteles véleményhez és sok értékes kapcsolathoz juthat. Csak Önön múlik, hogy fogja ezt kihasználni.

Dolgozzon együtt vendégeivel az éttermen kívül is

A CRM rendszerünk lehetővé teszi, hogy ápolja kapcsolatrendszerét vendégeivel. Megtudhatja, mit kedvelnek, mire allergiásak és számtalan további információt.

Valamint hírleveleket vagy személyre szabott ajánlatokat küldhet nekik, hogy teljes elégedettségüket elérje.

További funkciók

Próbáljon ki bennünket

Választott már szolgáltatásainkból? Akkor semmi nem akadályozhatja meg, hogy optimális bemutatásainkból válasszon. Kezdje kiaknázni a Pro.RESTU nyújtotta lehetőségeket és ezáltal vállalkozásának egy új korszakát.

Válassza ki az ideális csomagot